Autocolant Personalizat

Autocolant personalizat cu poză, logo-ul sau textul tău. Mesajul tău pe un sticker în modelul și dimensiunea dorită.

utocolantul poate fi aplicat pe orice suprafață netedă, curată și uscată, de exemplu: perete, lemn, pal, ceramică ( faianţă ), plastic, aluminiu, sticlă, carton etc.

Autocolantul se poate tăia cu un cutter sau un foarfece. Partea cu adeziv a autocolantului este protejată de o folie (liner) care se înlătură la montaj. Aceasta poate fi din PET transparent sau din hârtie gradată. Pe această parte se pot marca dimensiunile sau forma la care se taie.

Autocolantul se poate aplica pe suprafețe curbate, folosind un uscător de păr sau o suflantă de aer cald, setate la o temperatură scăzută. Sub efectul căldurii, autocolantul devine mai maleabil şi se mulează perfect pe porţiunile curbate fără să se încreţească.
Lipește autocolantul în jurul formei în timp ce îl încălzești.

Autocolantul rezistă la temperaturi de până la 75 grade Celsius. Astfel, se poate folosi pentru a cola blatul mobilierului din bucătărie, a mesei.

Autocolantul are un adeziv semipermanent pe bază de apă.
Astfel, se poate scoate, fără să deterioreze suprafața. Îl poți trage pornind de la un colț. În funcţie de perioada de timp şi de tipul de material este posibil să rămână uşoare urme de adeziv. Acestea se pot curăţa cu soluţie pe bază de alcool.

Temex Advertising Logo Negru