Coli cu Antet

Colile cu antet la fel  și cărți de vizită, pot crea o imagine favorabilă a companiei tale înca de la primul contact. Ele definesc identitatea firmei și, cu un design bine realizat, îti crează avantajul de care ai nevoie într-o relație de afaceri. Colile cu antet se tipăresc, pe ambele fete, color sau alb-negru (pentru o mai bună calitate în situația în care sunt trimise prin fax). Hârtia recomandată pentru tipărirea colilor cu antet este cuprinsă între 60g/mp și 120g/mp.

Un antet este poziționat în partea de sus a unei foi de hârtieAceastă poziție, de obicei, constă dintr-un nume (sau denumire de companie) și o adresași un logo sau un design și, uneori, un model de fundal. Termenul "antet" este adesea folosit cu referire la întreagă foaie de printat cu un astfel de titlu. Majoritatea foilor cu antet sunt printate în format A4 dimensiuni (210mm x 297mm), deși, ocazional pot fi și în format A5 (148mm x 210mm), sau alte dimensiuni personalizate.
Există anumite informații care sunt necesare pentru a fi afișate: numele companiei, adresa sediului social, telefoane, adresa de e-mail. Printarea acestor foi cu antet se face pe diverse tipuri de hârtiedupă preferințele clientului. De asemenea printarea se poate face monocrom sau în policromie.